Yrityksemme tarjoaa tuotteita varastostamme rakentajille lankusta listaan. Hankimme puutavaraa ja paneeleita tunnetuilta kotimaisilta sahoilta. Höyläämme tarvittaessa myös asiakkaan omaa puutavaraa rahtityönä. Oli tarpeesi sitten iso tai pieni ja kyseessä mikä tahansa puutuote niin meiltä sen löydät.

Tuotteitamme

Rakennuspuutavara

Löydät valikoimastamme valtavan valikoiman erilaista rakennuspuutavaraa. Mikäli tarvitset jonkin tuotteen jota ei valikoimastamme löydy niin tilaamme sen sinulle muutamassa päivässä.

Runkotavara

Myös runkotavaran osalta valikoimamme on yksi maan laajimpia. Runkotavaraa menee paljon kaikessa koossa sekä laatuina, joten valikoima ja varastokoko on myös sen mukainen.

Laudat

Lautaa ei voi koskaan olla liikaa, sitä menee jokaiseen vähän pienempäänkin projektiin. Oli mielessäsi sitten koivu, mänty tai jokin muu lautamateriaali niin meiltä sen löydät.

Lautaa meiltä löytyy myös pienempiin projekteihin paljon hyvin edullisesti. Monesta tilauksesta sekä kuormasta jää paljon pieniä pätkiä yli ja myymme ne mielellämme edullisesti niitä tarvitsevalle.

Kyllästetty puutavara

Kyllästetyn puun varastomme on myös varsin kattava. Puutavaraa löytyy monessa eri mitassa sekä koossa.

Mikäli kyllästettyä puuta ei löydy varastostamme juuri haluamassasi koossa niin saamme sitä parhaimmillaan jopa seuraavaksi päiväksi myymälälle.

Terassilaudat

Terassilautoja löytyy jokaiseen lähtöön, olit sitten rakentamassa tanssilavaa tai lasten leikkimökkiä.

Materiaaleja sekä kokoja on erittäin paljon erilaisia laidasta laitaan.

Liimapuupalkit

Liimapuupalkkien osalta varastomme on kohtalaisen pieni, mutta tilaamalla saadaan alle viikossa mitä tahansa kokoa sekä mallia.

Höyläämötuotteet

Meillä on omat höylät sekä ammattilaiset niitä käyttämässä. Tästä johtuen pystymmekin tarjoamaan höyläämötuotteiden osalta jokaista tuotetta mitä varastostamme löytyy.

Sisä- ja ulkoverhouspaneelit

Paneelilla saa kaunista uutta ilmettä niin sisään kuin ulkoverhoiluunkin. Tule hakemaan laajasta valikoimasta projektiisi sopivat paneelit hyvään hintaan.

Jalka- kita- ja peitelistat

Listoja löytyy myös valikoimastamme niin perinteisiä kuin sitten paljon erikoisempiakin.

Muut

Tässä oli vain muutamia yleisimpiä tuotteita, joita löydät valikoimastamme. Löydät valikoimastamme lähes kaiken mitä voit vain kuvitella puusta löytäväsi. Tarjolla on edellä mainittujen lisäksi myös mm. kaikki seuraavat tuotteet ja tuoteryhmät.

  • Lattiapuut
  • Laudepuut
  • Kärryn lavapohjat
  • Mitallistettu puutavara
  • Tolpanverhouselementti
  • Puupelletti