Tältä sivulta löydät kaikki ajankohtaiset tarjoustuotteet. Tarjoustuotteet vaihtelevat nopeaan tahtiin eikä kaikkia valitettavasti keritä lisäillä sivuillemme.

Tarjoustuotteita on laidasta laitaan riippuen tilanteesta ja vuodenajasta. Meillä on myös paljon puutavaraa tarjouksessa tilanteista riippuen. Välillä tulee asiakaspalautuksia tai sitten väärää materiaalia, josta meidän täytyy päästä tilanpuutteen takia pikaisesti eroon.

Vierailemalla sahallamme löydät aina varmasti jotain tarjouksessa olevia tuotteita.

Tarjouksessa juuri nyt

Pellettiä

Laadukasta pellettiä talvipakkasiin. Varastossa 500, 550, 700 sekä 900 kg:n suursäkkejä. Sopimuksen mukaan myös irtotavarana.

Brikettiä

Tulisijoihin puubrikettiä. Pakkauksessa 12 kpl brikettejä, paino n. 10 kg.

Halkoja

Meillä on valtava määrä valmista pakattua halkoa erikokoisissa pakkauksissa. Laatuja löytyy havupuusta lehtipuuhun sekä kaikkea siltä väliltä.

Suoritamme varaston uusimista sekä tyhjennystä ja siitä johtuen nyt on halkoa halvalla. Tule hakemaan peräkärryn kanssa mökille reilusti puuta. Mitä enemmän otat, niin sitä halvemmalla saat. Tarjous voimassa niin pitkään kuin tavaraa riittää.

Lankkua

Lankkuvarastomme pullistelee yli aitojen. Tästä johtuen löydätkin meiltä nyt lankkua laidasta laitaan reilusti alennettuun hintaan. Soita tai tule paikan päälle ja kysy lisää.

Terassilautaa

Nyt on mahtava hetki uusia se kesämökin tai kodin terassi. Me nimittäin pamautettiin kaikki terassilaudat tuhtiin 20% alennukseen.

Vaikka terassisi ei olisikaan uusimisen tarpeessa niin nyt jos koska kannattaa vaikka laajentaa sitä. Tai miksi et rakentaisi siihen mökkisaunan eteen sitä kauan suunniteltua isompaa terassia. Tule käymään tai soita niin jutellaan lisää. Tarvittaessa vaikka kuljetamme laudat haluamaasi paikkaan.

Laudepuuta

Sauna on suomalaisen asunnon sydän. Suomalaiset saunoo keskimäärin kahdesti viikossa. Siinä jos missä on laudepuut kovilla sekä kovalla kulutuksella.

Tule hakemaan meiltä uudet laudepuut ja pistä sauna uuteen loistoon. Kaikki laudepuut nyt tuntuvassa alennuksessa ja tavara ei ihan heti kesken lopu.

Muut

Liikkeellämme on myös paljon nopeasti vaihtuvaa muuta alennettuun hintaan myytävää tavaraa. Tule käymään ja tutustu mahtavaan valikoimaamme.

Meillä on muutenkin ideana, että mitä enemmän ostat niin sitä edullisemmin saat.