Sivulta löydät kaikki mahdolliset yhteystiedot, aukioloajat sekä sosiaalisen median linkit.

Jalasjärven Puu Oy
Jalasjärventie 1
12345 Jalasjärvi

Puh. 040 123 4567
Sähköposti: Jalaspuu@puu.com

Aukioloajat

Ma-Pe 07:00-17:00
La 10:00-16:00

Sunnuntaisin sekä arkipyhinä olemme suljettuna ja keräämme voimia tuleviin päiviin. Teemme näissä myös poikkeuksia mikäli asiakkaalle ainoa mahdollinen noutopäivä osuu sunnuntaille tai pyhälle. Ota näissäkin tapauksissa yhteyttä niin sovitaan sinulle parhaiten sopiva ratkaisu. Olemme erittäin joustavia ja ymmärtäväisiä.

Sosiaalinen media

Twitter: Twitter.com/Jalaspuu

Instagram: Instagram.com/Jalaspuu

Facebook: Facebook.com/Jalaspuu

Ota yhteyttä

Oli mielessäsi sitten mikä tahansa kysymys tuotteisiin, kuljetuksiin tai muuhun liittyen niin ota yhteyttä. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä sekä asioissa.

Mikäli tarvitset kuljettajamme tai myyjän yhteystiedot niin annamme ne tarvittaessa.

Palaute

Otamme mielellämme vastaan myös palautetta kaikkeen toimintaamme liittyen. Oli mielessäsi sitten positiivista, negatiivista tai rakentavaa palautetta niin älä epäröi lähettää sitä.

Kuuntelemme myös mielellämme mahdollisia kehitysehdotuksia sekä ideoita toimintaamme liittyen. Te asiakkaat jos ketkä tiedätte sekä näette mahdolliset epäkohdat. Tarkoituksemme on tehdä toimintamme teille mahdollisimman mukavaksi ja helpoksi.

Julkaisemme myös sosiaalisen median tileillä asiakkaan suostumuksesta palautteita, kuvia sekä muita tarinoita. Eli kannattaa seurata niitä niin tiedät vähän enemmän toiminnastamme, päivistämme sekä saat lukea välillä jopa kivoja palautteita ja tarinoita.